Overal sporten tijdens de Nationale SportWeek


nationale sportweek 2015 in Purmerend Tijdens de Nationale Sportweek organiseren vele sportverenigingen en Spurd extraactiviteiten in Purmerend. De Sportweek begint op zaterdag 18 april. De activiteiten  zijn gratis of met korting toegankelijk.

Het programma met de activiteiten in Purmerend tijdens de Nationale Sportweek staat op de website van Spurd.

Deelnemende sportverenigingen zijn Itaikan (judo), GymNet, IJs en Inline-skateclub Purmerend, KV Purmer (korfbal), PRV De Where (roeien), Rugby Club Waterland, ViP (volleybal) en Wandelsportvereniging Purmerend en omstreken. Samen met Spurd verzorgen zij bijna vijftig activiteiten als onderdeel van de Nationale SportWeek in Purmerend. De activiteiten zijn zowel binnen als buiten.

Manager Sportstimulering Johan Ram van Spurd: ‘Tijdens de Nationale SportWeek vragen sportverenigingen en Spurd extra aandacht voor  sportieve activiteiten, wat gezellig en gezond is om te doen. De activiteiten zijn overdag en ’s avonds, voor jong en oud en binnen en buiten in verschillende wijken.’

Wethouder Helm verricht zaterdag 18 april om 12.00 op het tijdelijke sportterrein winkelcentrum Meerland in Purmer-Zuid.