Orgel- en vioolconcert in de Nicolaaskerk


Op zondag 15 november 2020 is er een Orgel- en vioolconcert in de Nicolaaskerk in Purmerend, met Victor Manuel Baena de la Torre, orgel en Lisette Carlebur, viool & barokviool.

Victor Baena (1995 Madrid) vervolgde zijn studie orgel en klavecimbel in Nederland aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam waar hij in 2020 zijn Master behaalde. Hij volgde vele masterclasses en vervolgt nu zijn studie aan de Hochschule für Musik und Theater Hamburg bij Pieter van Dijk en Wolfgang Zerer. In Spanje en Nederland nam hij deel aan diverse producties en in 2019 won Victor het prestigieuze Schnitger Orgel Concours Alkmaar.

Lisette Carlebur (1996 Den Helder) begon al op haar vijfde jaar met de viool. Zij behaalde haar Master aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam en won inmiddels vele prijzen. Nationaal en internationaal werkt Lisette mee in vooraanstaande formaties en producties. Zij specialiseerde zich ook in de barokviool en vormt met Victor Baena een duo.

Zondag 15 november 2020, 15.30 uur in de Nicolaaskerk, Kaasmarkt, Purmerend

Het concert in Purmerend wordt georganiseerd door de Stichting Garrelsorgel Purmerend, daarbij wordt volstrekt voldaan aan de geldende regelgeving aangaande covid-19.

 

t