Opnieuw “Pay what you want”-voorstelling in De Verbeelding


closer in theater de verbeeldingTheater De Verbeelding geeft met grote regelmaat jong talent de kans zich te presenteren en daardoor te groeien. Zij weten dat het een goede voorstelling is; laat de kans niet liggen omdat de naam van de groep je mogelijk onbekend is. Om je hiervan te overtuigen hebben we van deze avond een “Pay What You Want” voorstelling gemaakt.

Reinout Scholten van Aschat is een acteur die heel snel carrière maakt. Kreeg hij voor zijn eerste filmrol in ‘De ontvoering van Heineken’ al een gouden kalf, op het Filmfestival van Rotterdam ging twee weken geleden zijn tweede film in première, met ook nu weer goede kritieken voor zijn rol in “Nooit meer slapen”. Deze week kun je hem weer ‘live’  zien in De Verbeelding. In “Closer” gebracht door Theatergroep Likeminds. Ook Sarah Jonker heeft haar sporen al meer dan verdiend.

Hoe werkt “pay what you want”?

Je haalt een kaartje op bij de kassa en bepaalt pas na afloop van de voorstelling wat je het waard vond en dat bedrag doe je dan in een bus bij de bar. Vondje het niets, dan betaal je ook niets. Maar die kans is klein….