Openlucht foodfestival Eten op Rolletjes in het park


OPenlucht foodfestival foordtrucks eten op rolletjes in PurmerendHet openlucht foodfestival Eten op Rolletjes komt dit jaar voor de eerste keer naar Purmerend. Het Leeghwaterpark wordt dan omgetoverd tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. 

Bij Eten op Rolletjes ontdek je nieuwe smaken bij één van de mooiste keukens op rolletjes. En drink je de lekkerste wijntjes en speciaal biertjes bij een van de barren. Ook zijn er cocktails en gin tonics.

Er is aanbod voor iedere fijnproever. Groot en klein. Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Ga met je kinderen langs bij het poppentheater, de schminkhoek of schuif aan bij de knutselbus. Laat je verrassen door (straat)theater en sluit de dag dansend af op de lekkerste live muziek!

Ook voor de vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten is er genoeg lekkers te verkrijgen.

Afgelopen jaar bezochten we maar liefst zeven steden door het hele land: van Haarlem tot Breda. De mooiste parken, historisch erfgoed en industriële plekken veranderden voor een paar dagen in openluchtrestaurants voor jong, oud en alles daartussenin.

Waar? 

Van 28 juli t/m 30 juli 2017 in het Leeghwaterpark, Purmerend

Openingstijden

  • Vrijdag 28 juli: 16:00 tot 23:00 uur
  • Zaterdag 29 juli: 13:00 tot 23:00 uur
    Zondag 30 juli: 13:00 tot 23:00 uur