GEANNULEERD: Openingsfestival Markthal Purmerend en Markthal by Night


LET OP: Geannuleerd vanwege het Corona virus – Op 21 maart gaat de nieuwe Markthal Purmerend open een Openingsfestival.  ’s Avonds is er Markthal by night met live muziek en schminken voor de kinderen. Er kan ook een hapje en drankje worden gekocht.

Openingsfestival Markthal Purmerend van 12u-16 uur

Met de start van de lente zal de Markthal Purmerend dan eindelijk haar poorten gaan openen voor het publiek. Zaterdag 21 maart gaat het het Markthal Openingsfestival van start met live muziek en entertainment voor jong en oud.Er is tijdens het openingsfestival ook informatie verkrijgbaar over de mogelijkheden en ambities van de Markthal Purmerend. De toegang is gratis.

Markthal Purmerend by night van 20u – 00 uur

Voor wie liever in de avond sfeer komt proeven of voor wie er geen genoeg van krijgt, gaan we zaterdag 21 maart in de avond nog even gezellig door. De hal leent zich perfect voor een sfeervolle avond met live muziek, een dj en de nodige borrels. Om 20 uur gaan onze deuren weer open, de toegang is gratis, maar vol is vol.

Over de Markthal Purmerend

Op 20 maart wordt de Markthal officieel geopend door initiatiefnemer Frits Dix en burgemeester Don Bijl. Op de plek van de voormalige veemarkt opent een prachtige evenementenlocatie haar poorten; de Markthal Purmerend. De naam en de uitstraling van het gebouw zijn een ode aan de historische functie van Purmerend als marktstad.

Het gebouw en haar ligging zijn uniek en geschikt voor diverse doeleinden. Zoals het organiseren van onder andere markten, tentoonstellingen, feesten, pop-up concepten, presentaties, muziek- en horeca evenementen. Ook zal de Markthal een cultureel maatschappelijke functie gaan vervullen voor de regio en haar inwoners.