Open Talentendag bij Purmersteijn voor nummers 14 in spé


Foto: VPV Purmersteijn

Op 15 april is er bij voetbavereniging Purmersteijn een Open Talentendag voor spelers die nog géén lid zijn van de beste voetbalclub van Purmerend. Spelers die al lid zijn worden al bekeken door voetbalscouts bij de wedstrijden van hun team. Zij hoeven daarom niet in te schrijven voor deze Talentendag.  Foto: VPV Purmersteijn.

Veldspelers

Ben jij een talentvolle jeugdvoetballer die de uitdaging wil aangaan, om te trainen en te spelen op een hoog niveau? Dan nodigt de beste voetbalclub van Purmerend jou uit voor deze dag, voor een proeftraining en nadere kennismaking met Purmersteijn.

Keepers ook welkom!

Talentvolle jeugdkeepers zijn ook zeer welkom! Alle deelnemers aan deze Talentendag, worden bekeken door jeugdtrainers en scouts van Purmersteijn.

Selectie en vervolgstage

Talentvolle jeugdspelers die zich op de talentendag onderscheiden, kunnen worden uitgenodigd voor een vervolgstage bij Purmersteijn.

De talentendag wordt gehouden op het sportcomplex van Purmersteijn aan de Van IJsendijkstraat 140 in Purmerend. Sportkleding, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht!

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de website van voetbalvereniging Purmersteijn,