Open dag Purmersteijn voor vriendjes én vriendinnetjes


vriendjesdag meidenteam purmersteijnOp vrijdag 15 mei kunnen jonge leden van voetbalclub Purmersteijn hun vriendjes en vriendinnetjes  (5-10 jaar) uitnodigen tijdens een open dag van de club.  Ook als je geen vriendje hebt die al lid is van Purmersteijn ben je van harte welkom om de club even uit te proberen. Ook meisjes zijn van harte welkom om te komen voetballen bij Purmersteijn.

Vriendjesdag op open dag PurmersteijnOp vrijdag 15 mei van 14:00-16:00 uur kunnen kinderen van ca. 5 tot en met ca. 10 jaar (geboortejaar 2005 t/m 2010) meedoen aan diverse voetbalspellen, trainingsclinics en zich uitleven op een springkussen.

Terwijl  de kinderen zich uitleven op de mooie velden van Purmersteijn, kunnen ouders een praatje maken met een bestuurslid en andere leden van de club en meer informatie vragen. Hopelijk ontstaat op deze middag het tweede meidenteam!

Om mee te kunnen doen aan de open dag voor vriendjes en vriendinnetjes hoeft er alleen een mail gestuurd te worden naar jeugdactiviteiten@purmersteijn.nl met hierin de naam van het kind, het geboortejaar,  evt. het team (als het kind al lid is) en met hoeveel mensen ermee wordt gedaan aan de open dag voor vriendjes en vriendinnetjes.

Aanmelden kan tot 23 april 2015.

Wees bijtijds, zodat je zeker weet, dat de kinderen nog mee kunnen doen en vergeet niet de kinderen in sportkleding te laten komen.

 http://www.purmersteijn.eu/