Open dag voor muzikanten en belangstellenden bij Pop- & Cultuurpodium P3


p3logofotograafPaulCoenradieZondag 2 oktober van 13.30 uur tot 17.00 uur organiseert Pop- & Cultuurpodium P3 een open dag bij de oefenruimtes van P3. Muzikanten en andere belangstellenden worden uitgenodigd een kijkje te komen nemen deze muzikale zondagmiddag.

Kom gerust even kijken naar de verschillende bands en singer songwriters die deze middag optreden. Daarnaast zijn er workshops en kunnen muzikanten uiteraard alle ruimtes bekijken en profiteren van de voordelen van een vast contract wanneer bands besluiten op een vaste avond in een vaste ruimte te repeteren. Oefenruimte beheerders Tom en Radboud zijn de gehele middag aanwezig om het event in goede banen te leiden en iedereen van informatie te voorzien.

De bands die deze middag spelen zijn: The Fifties (Rock’n Roll), Charger (Rock), Remy & Gypsy’s (Gypsy), Stolk (pop/rock) en SFP (Funk). Al deze muzikanten zijn vaste huurders van de P3 oefenruimtes.

Open dag oefenruimtes, zondag 2 oktober, 13:30 uur – 17.00 uur, Gratis Toegang, Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. www.p3purmerend.nl