Open dag bij Heel Europa Weidevenne


kinderboerderij bij Heel EuropaOp 23 maart 2016 van 13.30-16.30 uur is het open dag in wooncentrum Heel Europa in de wijk Weidevenne. Alle organisaties in de plint hebben kraampjes en geven informatie wat zij bieden en hoe je daar gebruik van kunt maken.

Er is een knuffelfarm aanwezig in de binnentuin met allemaal lieve, kleine boerderijdieren. De KinderClup is, zoals altijd op woensdag, aanwezig om leuke dingen met de kinderen te gaan doen. In de andere zaal van Clup is breakdance met Marten. Fred’s Atelier heeft een kraam met leuke hebbedingetjes. Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert ook activiteiten voor kinderen. In de algemene hal staan kraampjes van de RIBW Zaanstreek Waterland West Friesland, Thuiszorg Purmerend, de Stichting Wonen en Zorg Purmerend, de Groenshop van het Clusius College en WonenPlus. Ook het Sociaal Wijkteam Weidevenne is van de partij. De Kniphaven komt op 23 maart met een leuke aanbieding.


 

HEEL EUROPA IN WEIDEVENNE – algemene informatie

Wooncomplex Heel Europa in de wijk Weidevenne in Purmerend bestaat uit  bestaat uit 140 woningen, een grand café, een Superrrmarkt, twee zalen van Clup, een vestiging van Centrum Jeugd en Gezin, het regiokantoor van WonenPlus, kapsalon De Kniphaven en een Groenshop van het Clusius College. Ook is er een prachtige binnentuin waar bewoners, gebruikers en de buurt heerlijk van genieten.

In Heel Europa zijn diverse woonvormen en wonen mensen met en zonder zorg. In Heel Europa werken samen:  Centrum voor Jeugd en Gezin, Clup Welzijn, Clusius College Groenshop, Gemeente Purmerend, Grand Café Heel Europa (Prinsenstichting), De Kniphaven, RIBW Zaanstreek Waterland West-Friesland, Regionale Stichting Wonen Plus, Stichting Wonen en Zorg Purmerend, Thuiszorg Purmerend, de Wooncompagnie