Open dag Cultuurhuis Wherelant


Cultuurhuis Wherelant Purmerend

Op zondag 4 september 2016 opent Cultuurhuis Wherelant Purmerend haar deuren voor een nieuw seizoen. Je bent van harte welkom om tussen 13.00 en 16.00 uur deel te nemen aan gratis workshops en mee te doen aan onze activiteiten. Onder leiding van onze enthousiaste docenten kun je vrijblijvend kennis maken met diverse creatieve disciplines.

Cultuurhuis Wherelant komt dit najaar met een groot cursusaanbod voor jong en oud. Eind september starten er diverse cursussen; van beeldhouwen, schilderen, tekenen, kunstgeschiedenis, keramiek en fotografie. Tot edelsmeden, zilverklei, glasfusen en glas in lood. Of wat denk je van een cursus tuinontwerpen? Wil je je meer fysiek uitleven? Dat kan bij de cursus Afrikaans dansen of theater. Indien je je als nieuwe cursist op deze dag bij ons aanmeldt, ontvang je 10% korting op een cursus of workshop naar keuze. Wanneer je als bestaande cursist iemand aanbrengt op deze dag geldt voor jou (eenmalig) dezelfde korting.

Elk 2e weekend van de maand; Kunst- en Workshopweekend

Cultuurhuis Wherelant heeft naast cursussen tegenwoordig ook workshopweekends op het programma. Elke 2e zaterdag en zondag van de maand kunt je er terecht voor korte en lange workshops. Er zijn lezingen, maar er kan ook vrij gewerkt worden in één van de schilderateliers. De workshops zijn ideaal om een nieuwe techniek of discipline te verkennen. Ervaring of talent is niet belangrijk, iedereen is welkom en kan meedoen op zijn of haar niveau. Bovendien ga je altijd naar huis met een persoonlijk kunstwerk of een flinke dosis positieve energie na bijvoorbeeld een swingende Djembé workshop!

Meer informatie?

De activiteiten tijdens de Open Dag worden aangeboden in een doorlopend programma, aanmelden is niet nodig. Cultuurhuis Wherelant vind je aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend op bedrijventerrein De Koog. Kijk voor meer informatie of het nieuwe cursusprogramma op www.wherelant.nl of bel naar (0299) 434 777.