Open Dag Beemster bij Bezoekerscentrum Beemster


Op hemelvaartsdag 10 mei is er Open Dag in de Beemster. Je begint met een bezoek aan Bezoekerscentrum Beemster. Hier is ook het programma verkrijgbaar. Jaarlijks trekt dit evenement veel bezoekers. Enthousiaste deelnemers laten je graag zien wat hun hobby is of hun grote belangstelling heeft. Ook bedrijven zetten die dag hun deuren open voor bezoekers. Het aanbod is gevarieerd. Zeer geschikt om op de fiets te stappen en dit aanbod te ontdekken en daarbij te genieten van al het moois dat De Beemster te bieden heeft.

 

Op het terrein van het bezoekerscentrum staat die dag een nieuw icoon; het beeldmerk van VISIT Beemster, maar dan ruim 3 meter hoog (= zeeniveau). Deze metershoge 3D B zal worden ingezet bij evenementen en andere gelegenheden in De Beemster als herkenningspunt. Het is geen statisch object. Er mag op geklommen worden en een leuke foto of filmpje van/mee worden gemaakt. De 3D B is beschikbaar voor Beemster bedrijven en (buurt)verenigingen. VISIT Beemster is namelijk van en voor iedereen die trots is op De Beemster en wilt laten zien dat De Beemster veel te bieden heeft. Het bezoeken meer dan waard!

Bij Bezoekerscentrum Beemster is die dag het team van VISIT Beemster aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u via kleine beeldfragmenten uw kennis over De Beemster testen. Wie zijn de STERREN van De Beemster? Wat doen ze? En ga vooral tijdens de Open Dag bij deze BeemSTERREN langs. Voor de goede inzendingen zijn er enkele kleine prijzen. Deelnemende BeemSTERREN staan in het programma onder de nummers: 2, 12, 15, 31, 32, 39, 41, 44, 47 en 52.

Tijdens de Open Dag is Keizer Tweewielers ook aanwezig bij Bezoekerscentrum Beemster. Bij hen kan je die dag fietsen huren. Daarnaast vertellen zij je graag alles over hun aanbod. Naast de verhuur van traditionele en elektrische fietsen, verhuren zij ook tandems.  De breng- en haalservice evenals hun pech onderweg hulp is goed verzorgd. Een korte instructie voor vertrek hoort daar ook bij.

Voor meer informatie over VISIT Beemster kijk op www.visitbeemster.nl. Via het contactformulier kan ook een aanvraag worden gedaan voor het gebruik van de 3D B of andere vragen worden gesteld.

Bezoekerscentrum Beemster

Middenweg 185

1462 HJ Middenbeemster

Tel: 0299 62 18 26

E-mail: info@bezoekerscentrumbeemster.nl