Opa, waarom zijn er meer vragen dan antwoorden…?


Opa, waarom zijn er meer vragen dan antwoorden...? Beer Muziektheater. In Theater e Verbeelding Purmerend

‘Opa, hoe diep is een gat? Hoeveel kanten heeft een ballon? Moet vies water ook in bad, opa?  Vragen die gesteld worden in de heerlijke  jeugdvoorstelling:  Opa, waarom zijn er meer vragen dan antwoorden?  Eind maart te zien in Theater De Verbeelding. Foto: Stephan van Hesteren.

Cindy stelt de meest bizarre vragen. Heeft een vliegende vis een pilotenbrevet nodig? Kan een duizendpoot al zijn tenen aanraken? Opa, kan een koekoeksklok eierwekkers leggen?’  Opa krijgt er een punthoofd van.

Op een dag stuurt opa haar naar de zolder. Daar, op die zolder vol troep, met hulp van een papegaai, de brandweer en een heel leger, worden al Cindy’s vragen beantwoord. Humor­volle voorstelling met animaties en kleurrijke tekeningen. Het spel is van René en Lisa Groothof.

De voorstelling is geschikt voor 5+, en is te zien op zondag 29 maart in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 tegenover het Stadhuis in Purmerend.

Kaarten kosten € 6,- voor kinderen tot 13 jaar en € 8,- voor volwassenen. Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg ons ook op facebook en twitter!

 

Theaterkrant***: “Het is een warme, haast nostalgische verkleedkistvoorstelling.”

De Volkskrant****: “Grappige dialogen van Opa en Cindy. De kracht van de voorstelling zit hem in de familiaire amicaliteit én al die vragen.”