Op leeftijd? Toch de deur uit dankzij Vier het Leven!


Bent u op leeftijd en komt u weinig buiten de deur? Ga dan met ons mee! Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater- en concertbezoeken voor ouderen. Geniet met een klein gezelschap van een heerlijke middag of avond uit! Wij begeleiden u persoonlijk van deur tot deur. Want samen uit is samen genieten. Ook in de omgeving van Purmerend!
Bent u op leeftijd en komt u weinig buiten de deur? Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater- en concertbezoeken voor ouderen. Ga met een klein gezelschap een heerlijke middag of avond uit! De stichting begeleidt u persoonlijk van deur tot deur. Ook in de omgeving van Purmerend!

Over Stichting Vier het Leven

Wanneer u reeds bent ingeschreven bij Vier het Leven, ontvangt u driemaal per jaar een uitnodiging per post met voorstellingen in uw omgeving.  Lees op hun website hoe u zich kunt inschrijven.

Ook in Purmerend, Amsterdam, etc.

Op de site van de stichting staat ook  welke activiteiten u vanuit Purmerend kunt bezoeken, zoals de Purmaryn en het Concertgebouw in Amsterdam.

Vrijwilliger worden en de stichting steunen

Houdt u van theater en vindt u het leuk om iets voor een ander te betekenen? Word vrijwilliger bij Vier het Leven! Het persoonlijk begeleiden van ouderen naar voorstellingen is een hartverwarmende ervaring. Want samen uit is samen genieten.

Uiteraard kan de stichting  niet zonder financiële bijdragen van donateurs. Kijk op de website hoe u de stichting kunt steunen.