Ook in de zomervakantie samen één geheel: NKT biedt twee weken lang SummerSchool


Een week lang plezier maken op de NKT Theaterschool en afsluiten met een echte voorstelling!  Meld je snel aan voor de nieuwe en unieke NKT SummerSchool voor iedereen tussen de 10 en 18 jaar.

Dit jaar zijn er maar liefst twee weken SummerSchool. In zowel de eerste én in de tweede week van de schoolvakantie kun je op de theaterschool terecht voor volop spelplezier!

Samen met leeftijdsgenoten ben je tijdens de SummerSchool bezig om een supermooie voorstelling te maken. Om je hierop voor te bereiden krijg je verschillende NKT-lessen, gegeven door de ervaren en enthousiaste docenten van het NKT. Zij weten precies hoe ze jou op een leuke manier een heleboel kunnen leren over optreden. We sluiten de week af met een presentatie voor een kleine groep ouders. Natuurlijk zorgen we iedere dag voor een lekkere lunch én houden we ons strikt aan de regels van het RIVM.

De NKT SummerSchool is geschikt voor zowel beginnende als ervaren musicalsterren. Er is beperkte beschikbaarheid, dus meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen.
In de eerste Summerschool-week geven Ayal Oost, Tim Schuitvlot en Milou Zuurveld les. In week twee wordt lesgegeven door Wendy Peters, Sem Konijn en Naomi Vis.

Wanneer:
maandag 6 t/m donderdag 9 juli
en/of
maandag 13 t/m donderdag 16 juli

Op maandag, dinsdag en donderdag Van 9.30 tot 16.00 uur, op woensdag van 9.30-12.30 uur. Alle dagen inclusief lunch. Op donderdagavond geven de leerlingen een presentatie die gratis toegankelijk is voor ouders.

Kosten: € 175,- per week
Locatie: NKT Theaterschool, gedempte singelgracht 16, Purmerend
Aanmelden via info@nkt.nl o.v.v. SummerSchool 2020
Vermeld bij de aanmelding svp of je in  week 1 of week 2 (of beide weken) komt.