Onderwaterspinning tijdens MidzomernachtDuik


Onderwaterspinning in het Leeghwaterbad PurmerendTijdens Midzomernacht ga je rare dingen doen, zegt men.  Zoals onderwaterspinnen in het Purmerendse Leeghwaterbad op 20 juni, bijvoorbeeld  Iedereen kan die avond geld inzamelen voor het goede doel Spieren voor Spieren via allerlei gesponsorde activiteiten in en rond het zwembad. Het doel is geld inzamelen voor Spieren voor Spieren: elk kind moet onbezorgd kunnen rennen, fietsen en spelen. Voor 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend omdat ze lijden aan een spierziekte.  Spieren voor Spieren helpt deze kinderen.

Aanmelden

Meedoen aan spinning kost voor een half uur minimaal vijf euro, echter een zelf te bepalen hoger bedrag is zeer welkom. Zwemclub WZ & PC verzorgt een banenzwemactie. De opbrengst van de verkoop van softijs die avond gaat naar Spieren voor Spieren.

Voor vragen en aanmelden is het e-mailadres spieren@spurd.nl beschikbaar, kan men maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.15 uur bellen met telefoon (0299) 418 100 of tijdens de openstellingtijden naar de receptie in het zwembad gaan.

AquaDisco

De AquaDisco van vrijdagavond 20 juni gaat vanzelfsprekend gewoon door, wel in WKvoetbal oranje water. Maar dit keer zijn een Plus- en een Super-toegangskaartje mogelijk. Daarmee zijn extra sportieve voetbalactiviteiten op de speelweide en in het zwembad te doen en de extra toegangsprijs gaat naar Spieren voor Spieren.

Organisatoren

Spurd organiseert de actie samen met WZ & PC, Snorkel & Duikcentrum Purmerend, T & O Duiksport, de Badgast en Sporting De Gors.