Ondernemers centraal in nieuw programma RTV Purmerend


Vanaf zondag 8 november is het nieuwe tv-programma Ondernemend Purmerend te zien op RTV Purmerend. Een talkshow met aandacht voor economie, innovaties, werkgelegenheid, verduurzaming, netwerken en politiek en ondernemen geeft Purmerenders een kijkje in de keuken van kleine en (middel)grote organisaties in de regio en informeert en inspireert andere ondernemers. De uitzending is te zien om 19:00, 21:00 en 23:00 uur en wordt in de dagen daarna regelmatig herhaald.

Het programma van de lokale omroep wordt gemaakt in samenwerking met de verenigingen Purmerendse Regio Ondernemers (PRO), Purmerendse Centrum Ondernemers (PCO) en de Purmerendse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. Hoofdredacteur Lars van der Manden: “Wij hebben als mediaorganisatie vooral kennis van content maken en de ondernemersverenigingen beschikken over het netwerk en de kennis van wat er speelt in het Purmerendse ondernemersveld. Daarmee hebben we een ideale combinatie voor een informatief programma”. Thierry van der Weide, al jaren ondernemer in Purmerend en medeorganisator van Purmerend Werkt en Gastvrij Waterland, zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

Aanstaande zondag zijn de opnames van het nieuwe programma. In de eerste aflevering is aandacht voor detachering van personeel vanuit de horeca in de zorg, het belang van lokaal blijven kopen ende Zilveren Winnaars van de PRO-ondernemersprijs 2020 worden bekend gemaakt. In iedere uitzending zal daarnaast een ondernemer centraal staan.

RTV Purmerend is te bekijken via Ziggo kanaal 36 of 333, KPN kanaal 1390 of via www.rtvpurmerend.nl. De uitzending en losse fragmenten komen ook op de website van de omroep.