Onbeperkt zwemmen met ZomerZwemAbonnement Leeghwaterbad


Het Leeghwater zwembad in PurmerendHet zwembad in Purmerend heeft dit jaar weer een  voordelig ZomerZwemAbonnement.  Met dit zomerabonnement kun je vanaf maandag 16 juli tot en met zondag 9 september tijdens de openstellingstijden onbeperkt recreatief zwemmen en gebruik maken van de speelweide.

 

Het ZZA kan elk moment ingaan, de voorverkoop is gestart. Met een ZZA voor 35,00 euro exclusief toegangspas kan men zo vaak als men wil naar het Leeghwaterbad komen. Vanaf de zevende keer in de acht weken tegen normale toegangsprijs komen zwemmen, is het ZZA voordeliger! Op de speelweide staan speelmateriaal en vele tientallen zitjes en ligbedden. Er is op de speelweide een ondiep, apart baby/peuter/kleuterbad met diverse speelobjecten. Vanwege de werkzaamheden aan dak en gevels van het Leeghwaterbad is er dit jaar geen ZomerPurVak in het zwembad.

In de zomervakantie vanaf 23 juli tot en met zondag 2 september is het recreatiebad maandag tot en met vrijdag open tussen 10.00 uur en 21.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het sportbad is beperkt beschikbaar in de periode van het ZomerZwemAbonnement. Kijk voor de openstellingtijden van het sportbad en de andere baden op de website van het Leeghwaterbad. Vanaf maandag 03 september gelden voor recreatief zwemmen weer de gewone openingstijden.

Normaal kost recreatief zwemmen € 5,35 per keer, woensdagmiddag en zaterdag kost dat € 4,50. Bij het ZomerZwemAbonnement van 35,00 euro is een toegangspas noodzakelijk, wie er geen heeft betaalt € 8,50 extra. Bij inlevering van de pas ontvangt men vijf euro terug. Wie al een geldige toegangspas heeft hoeft geen nieuwe te kopen.