Oerol-hit op Reuring 2019: Le Collectif G. Bistaki


Het gerenommeerde Franse gezelschap Le collectif G. Bistaki komt naar Reuring 2019! In 2013 stonden zij met de Oerol-hit ‘Cooperatzia – Le Village’ – een voorstelling met honderden dakpannen – op Terschelling. Dit jaar komen ze met een nieuwe voorstelling ‘The Baïna Trampa Fritz Fallen‘.

Bistaki voert de act ‘The Baïna Trampa Fritz Fallen’ al op sinds 2015. Toch blijven ze vernieuwen en passen ze de act op elke locatie aan. Het publiek wordt meegenomen op een adembenemende reis met hun gekke rituelen, surrealistische videoprojecties, gepassioneerde tango, glanzende witte pakken en een ton maïs. De voorstelling is voor het eerst in Nederland te zien.

‘The Baïna Trampa Fritz Fallen’ is te zien op zaterdag 29 juni om 19.00 uur en zondag 30 juni om 16.00 uur op de binnenplaats van Brandweerkazerne Purmerend (Gorslaan 50-52). Kaarten à €10,00 (excl. € 1,00 servicekosten) zijn hier te koop.

Meer Reuring Theater op Locatie

Juist die ene voorstelling op die bepaalde plek geeft theater op locatie een extra dimensie. Een respectvolle voorstelling op de oude begraafplaats door de Italiaanse Caterina Moroni, de rustgevende dansvoorstelling ‘Hersenvakantie’ van Vloeistof en de Theatrale Wandeling: Reuring in de Beemster.


BEN JE AL VRIENDJE VOOR EEN TIENTJE?

Reuring kan ieders steungoed gebruiken. Uiteraard kun je ook Vriend worden tijdens het Reuring Festival in de infostand in het Leeghwaterpark.