Oehoe-d als bescherming tegen onze boze uil


oehoe d tegen de terror ui oehoe van purmerendDe agressieve oehoe van Purmerend is nog steeds niet gevangen omdat er nog geen vergunning is afgegeven. Dit kan wel 16 weken duren. Gelukkig is er nu de oehoe-d!

Stel je bent een nieuw bedrijf met een uil in het logo, en je denkt: hoe kunnen we nu op een grappige manier in de publiciteit komen? Met een paar wijntjes op komen de ideeën dan vanzelf: de bewoners van Purmerend een “oehoe-d” aanbieden bij de Albert Heijn XL aan de Wagenweg. Hetgeen vanmiddag geschiedde….

GeniusTravel deelt Oehoe Head Guards uit bij NEA PurmerendToen vorig jaar een oehoe werd gesignaleerd in Kwadijk, adviseerde de burgemeester om een hoofddeksel te dragen. Normaal gesproken zitten oehoe’s in gevangenschap en zijn ze gewend om eten te krijgen vanaf de arm van hun verzorgers. Als er vervolgens geen arm wordt uitgestoken, kiest de oehoe voor het hoogste landingspunt: het hoofd. De oehoe verwondde eerder in Purmerend een jongere en ook leden van een atletiekvereniging en jeu de boules-vereniging waren het ‘landingspunt’ van het dier. Ook leden van de atletiekvereniging kregen de hoofdbeschermsels uitgedeeld.

GeniusTravelde oehoe d beschermt tegen de terror uil is een zoekmachine voor het zoeken en boeken van een vlucht, hotel of huurauto (wereldwijd) waarbij je zoekt op prijs, en dan allerlei reisopties kunt vinden.

Nu maar hopen dat ze ook reisjes naar Purmerend aanbieden 😉