NieuwjaarsDuik voor ukkies in Spurd-Leeghwaterbad


UkkiesDuik in het zwembad van PurmerendVrijdagochtend 2 januari 2015 zorgt het enthousiaste baby-peuterteam van het Leeghwaterbad voor een gezellige Ukkies NieuwjaarsDuik. Er zijn dan voor ukkies tot en met vier jaar – met hun (groot)ouders –  in het zwembad in Purmerend onder meer een mini-AquaRoller en roeibootjes. Er is ook een onderwaterfotograaf die tegen betaling foto’s maakt. 

In het vrolijk versierde instructiebad doen de ukkies samen met de (groot)ouders feestelijke spelletjes en leuke en leerzame oefeningen van het BabyPeuterZwemmen. De ukkies genieten van het gezellig spetterend waterplezier en vanzelfsprekend klinkt er leuke kindermuziek. De toegang tot de Ukkies Nieuwjaarsduik 2015 van 9.00 tot 12.00 uur is voor (groot)ouder en ukkie samen € 6,00. Een extra zwemmer betaalt de normale toegangsprijs van € 4,95. Men kan tussendoor en na de Ukkies NieuwjaarsDuik gebruik maken van de opengestelde baden en blijven tot sluitingstijd, 17.00 uur.

Openstelling laatste dag van 2014

De laatste dag van 2014 sluiten de deuren van het Spurd-Leeghwaterbad om 15.30 uur. Nieuwjaarsdag is het zwembad in Purmerend de gehele dag gesloten.