NieuwjaarsDuik voor ukkies in het Leeghwaterbad


UkkiesDuik in het zwembad van PurmerendUkkies en hun (groot)ouders kunnen tijdens de eerste zondag in het nieuwe jaar in het Leeghwaterbad in Purmerend weer genieten van een speciale activiteit: de NieuwjaarsDuik!

Zondagochtend 3 januari 2016 zorgt het enthousiaste baby-peuterteam voor een gezellige Ukkies NieuwjaarsDuik. Er zijn dan voor de ukkies tot en met vier jaar in het zwembad in Purmerend onder meer paddle bootjes en roeibootjes.

In het extra vrolijk versierde instructiebad doen de ukkies samen met de (groot)ouders feestelijke spelletjes en leuke en leerzame oefeningen van het BabyPeuterZwemmen. De ukkies genieten van het gezellig spetterend waterplezier en vanzelfsprekend klinkt er leuke kindermuziek. De toegang tot de Ukkies Nieuwjaarsduik 2016 van 9.00 tot 12.00 uur is voor (groot)ouder en ukkie samen € 6,00. Een extra zwemmer betaalt de normale toegangsprijs van € 4,95. Men kan tussendoor en na de Ukkies NieuwjaarsDuik gebruik maken van de opengestelde bassins en blijven tot sluitingstijd, 17.00 uur.

De laatste dag van 2015 sluiten de deuren van het Spurd-Leeghwaterbad om 15.30 uur. Nieuwjaarsdag is het zwembad in Purmerend de gehele dag gesloten.