Een nieuwe website voor Filmhuis Purmerend met vele voordelen


Logo filmhuis Purmerend 3De oude website van het Filmhuis Purmerend was 10 jaar oud en stond op instorten. De nieuwe site is veel handiger voor het filmpubliek. De site kon er komen dankzij de enorme toename van het aantal vrienden van het Filmhuis  en  diverse nieuwe sponsors.

De nieuwe website van het Filmhuis is veel beter te zien op mobiel en tablet. Je kunt nu ook bij de filmbeschrijving de trailers zien van de films die gedraaid worden. Nieuw is ook dat je nu kaartjes kunt reserveren en eventueel vooraf betalen via iDeal. Daarmee voorkom je dat gereserveerde kaarten alsnog worden verkocht als ze niet een kwartier voor de voorstelling zijn opgehaald. Iets wat in het verleden nogal eens voorkwam…

Vriend van Filmhuis Purmerend

Vriend worden van het Filmhuis kost 15 euro per jaar.  Daarmee steun je niet alleen het Filmhuis (zoals met de nieuwe website), je hebt er zelf ook voordeel van:

  • Je krijgt iedere maand het programmaboekje thuisgestuurd
  • Je krijgt € 1,50 korting op je toegangskaartje
  • je wordt 1 avond in het jaar getrakteerd op een speciale filmvoorstelling

Sponsors

Het Filmhuis trekt ook steeds meer sponsors die het Filmhuis een warm hart toedragen, en tegelijk gebruik maken van de mogelijkheid om via het Filmhuis reclame te maken  Het Filmhuispubliek is voor lokale ondernemers een aantrekkelijke doelgroep.

Kijk voor het programma op de nieuwe website van het Filmhuis Purmerend