Netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden in Bibliotheek Purmerend


walk&talk werkzoekenden PurmerendBibliotheek Waterland biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheekvestiging Purmerend kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.  Op donderdagochtend  1 september, de eerstvolgende bijeenkomst , is het onderwerp netwerken.

Femke Frantzen begeleidt samen met haar collega Danielle Schrumpf de Walk&Talk in Purmerend. Femke: ‘Veel mensen denken dat netwerken eng is en alleen voor gladde praatjesmakers is weggelegd. Maar écht er is voor iedereen een manier te bedenken waarop je kunt netwerken. En als je eenmaal de smaak te pakken hebt, dan komt er een moment dat je het ook heel leuk gaat vinden!’.

Deelnemers krijgen tips en trics die zij kunnen gebruiken om zelf te ontdekken welke wegen zij kunnen bewandelen om te gaan netwerken. Martin van Vuure komt uitleggen wat zijn plannen zijn voor het maken van een digitale community die hij voor werkzoekenden wil oprichten. Met deze community kunnen werkzoekenden elkaars netwerk gebruiken in de zoektocht naar werk.

Walk&Talk bijeenkomsten vinden elke 1e donderdag van de maand van 10 tot 12 uur plaats in de Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Aanmelden is niet nodig maar kan wel via walkentalk@bibliotheekwaterland.nl .