Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden over ‘Mindmappen’


Iedere eerste donderdag van de maand biedt de Bibliotheek Waterland werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de bibliotheek Purmerend kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op donderdag  6 juli  vindt van 10 -12 uur de eerstvolgende bijeenkomst plaats met als onderwerp: ‘Mindmappen’ een techniek die je kunt inzetten om jezelf goed te presenteren.

Peter te Riele is trainer en enthousiast over het maken van een mindmap. Een mindmap is een soort 1000-dingen doekje, je kunt ‘m voor heel veel activiteiten inzetten waardoor je beter kunt studeren, waarmee je snel inzicht kunt krijgen, problemen beter kunt oplossen, waarmee je de creativiteit vergroot. Maar voor de training van 6 juli gebruiken we de mindmap om jezelf goed te presenteren.

Iedereen kan het (leren)! En hoe meer je het doet, hoe sneller en beter het gaat. De workshop Mindmappen tijdens de Walk&Talk is gratis en begint om 10 uur in de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40. Tijdens de bijeenkomst is er ook alle gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen.

Aanmelden is niet nodig maar contact opnemen kan via walkentalk@bibliotheekwaterland.nl