Nederlands Kinder Theater start Musical SummerSchool


NKT - Nederlands Kinder Theater start Musical SummerSchool in PurmerendDansen, zingen, acteren en een echte musicalvoorstelling opvoeren voor je familie en vrienden. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor het nieuwe en unieke NKT MusicalSummerSchool voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar!

Samen met een groep leeftijdsgenoten ben je tijdens de SummerSchool bezig om een supermooie musicalvoorstelling in elkaar te zetten. Om je hierop voor te bereiden krijg je verschillende acteer-, zang- en dansworkshops, gegeven door de ervaren en enthousiaste docenten van het NKT. Zij weten precies hoe ze jou op een leuke manier een heleboel kunnen leren over optreden in een musical. Verder krijg je een masterclass van een speciale gastdocent en natuurlijk zorgen we iedere dag voor een lekkere lunch.

In totaal krijg je maar liefst 20 uur les in dans, zang en acteren, verdeeld over vier dagen. We werken toe naar een eindvoorstelling waar alle disciplines samenkomen en daarin treedt je donderdagavond op. De NKT SummerSchool is geschikt voor zowel beginnende als ervaren musicalsterren.

  • Dans: Je leert choreografie aan die hoort bij de songs. Dit doet je eerst apart, zonder erbij te zingen. Als je het goed onder de knie hebt, gaan we zang en dans combineren.
  • Zang: Bij musical is het heel belangrijk om goed verstaanbaar te zingen en emotie in je zang te brengen. Tijdens de workshops Zang leer je hiervoor de technieken.
  • Acteren: Van een ‘gewone’ toneeltekst maak je een echte musicalscène. Ook staan er improvisatieoefeningen op het programma en leer je hoe je kunt spelen met emoties.
  • Eindvoorstelling: Een SummerSchool is niet compleet zonder een echte voorstelling! Op de laatste lesdag treden we op voor alle ouders/opa’s/oma’s. Van tevoren houden we natuurlijk eerst nog een generale repetitie.

Wanneer

Maandag 18 t/m donderdag 21 juli 2016. Op maandag, dinsdag en donderdag Van 9.30 tot 16.00 uur, op woensdag van 9.30-12.30 uur. Alle dagen inclusief lunch.

Op donderdagavond geven de leerlingen een presentatie die gratis toegankelijk is voor ouders en/of opa’s, oma’s, broers en zussen.

Kosten: € 175,-
Locatie: NKT Theaterschool, gedempte singelgracht 16, Purmerend
Aanmelden/info: via info@nkt.nl o.v.v. SummerSchool 2016.