Nationale voorleesdagen in de Bibliotheek Purmerend


Nationale voorleesdagen 2015 in bibliotheek PurmerendTijdens de Nationale Voorleesdagen van woensdag 21 januari tot en met zaterdag 31 januari is er van alles te doen in de Bibliotheek Waterland aan de Waterlandlaan in Purmerend.

In de vestiging in Purmerend is de aftrap van de Voorleesdagen op woensdag 21 januari met een heus voorleesontbijt! Kinderen van een peuterspeelzaal uit Purmerend worden tijdens het ontbijtje in de Bibliotheek voorgelezen uit bekroonde prentenboekje Boer Boris gaat naar zee. Dit gebeurt om 9.00 uur in de Bibliotheek Purmerend aan de Waterlandlaan 40.

Elke woensdagmiddag voorlezen

Elke woensdagmiddag van 15.30 tot 16 uur  wordt er dan voorgelezen uit één van de bekroonde prentenboeken. Het voorlezen in de bibliotheken  is geschikt voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Toegang is vrij!

Voorstelling Boer Boris gaat naar zee

Op zondag 25 januari van 11.00 tot 11.45 uur speelt Wapperkids de vrolijke voorstelling ‘Boer Boris gaat naar zee’, een interactieve uitbeelding van het Prentenboek van het Jaar! Voor kinderen van 2 – 4 jaar. Deze voorstelling is in de Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40.

Surf voor meer informatie naar de website van de bibliotheek Purmerend.