Naai instuif zoekt aanvulling


Sinds jaar en dag is er naaiinstuif binnen Vrouwkracht in Purmerend, in het centrum. Wegens enthousiasme is zelfs een tweede groep in de Weidevenne gestart. Hier wordt van alles gemaakt. Er worden voor deze activiteit nieuwe vrijwilligers gezocht met een sociale inslag en enige kennis en ervaring met het lezen en maken van patronen en het werken met de naaimachine. .

 

Binnen VIP, Vrouwkracht in Purmerend, worden allerlei activiteiten georganiseerd door en voor vrouwen uit Purmerend. Zo is er de inloop, een haak- en breigroep, er wordt gesport , er is pilates en veel meer. De activiteiten vinden op diverse locaties door heel Purmerend plaats.

Zo is er ook een naaiinstuif.. Er zijn gemiddeld tussen de twee en zes deelnemers per keer. Er worden nieuwe vrijwilligers gezocht die mee willen draaien met de naaiinstuif. In de schoolvakanties is er geen naaiinstuif. De kosten voor de deelnemers zijn 1 euro per keer. Hier worden diverse benodigdheden van aangeschaft. De vrijwilligers houden dit potje bij.

Er wordt nieuwe kleding gemaakt, gordijnen, reparaties, van alles. Er zijn naaimachines aanwezig. De vrijwilligers begeleiden de vrouwen die hulp nodig hebben, met als doel dat mensen het zo veel mogelijk zelf doen of leren. Is dit mogelijk leuk voor jou? Neem dan contact op met Jozien Zandbelt, 06 40944013.