Muzikale bijeenkomst met bijzondere snaarinstrumenten (65+)


KUNSTGENOTEN in beweging organiseert donderdag 12 april bij Cultuurhuis Wherelant een muzikale bijeenkomst met bijzondere snaarinstrumenten voor senioren (65+). Deze bijeenkomst vindt, in tegenstelling tot de andere activiteiten van KUNSTGENOTEN, in de middag plaats van 13.00 tot 15.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant in Purmerend.

 

Een muzikale reis
Maisa van der Kolk is beheerder van de Muziekkamer Edam. Zij neemt u tijdens deze bijeenkomst mee op een muzikale reis door Europa met de draailier, sleutelviool, schootharp, hommel, psalter, citer en zingende zaag. Een unieke kans om de prachtige geluiden van deze bijzonder instrumenten te kunnen beluisteren. Daarnaast kan een ieder die dat wil ook meezingen. Is na deze bijeenkomst uw interesse gewekt? Kijk dan eens op www.demuziekkameredam.nl voor meer informatie over de activiteiten die zij organiseren.

Elke donderdagochtend leuke activiteiten voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren.
Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd

Aanmelden en meer informatie
De workshop vindt plaats op donderdag 12 april van 13.00 tot 15.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. De inloop is vanaf 12.30 uur. De kosten bedragen € 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de workshop. U dient zich aan te melden via mail cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd met dank aan het Prins Bernhard Cultuurfonds,  RABO Coöperatiefonds, Oranje fonds, VSB fonds, RCOAK, en fonds Sluyterman van Loo.