Muzikaal welkom in Slot Purmersteijn


Zondagmiddag 17 september 2017 is er weer een Muzikaal Welkom met met gevarieerde muziek zoals  Country, Nederlandstalig, Pop, Soul, Jazz, enz..  Deze middagen zijn vooral heel geschikt voor de doelgroep 40,50 en 60+, maar ook alleenstaanden, mindervaliden en mensen met een licht verstandelijk beperking, of eenzame mensen kunnen hier een mooie en gezellige middag aan beleven. Maar natuurlijk is iedereen die dit ook leuk vindt welkom.  Voor iedereen die wil zitten is er een zitplaats.

In de show van 17 september a.s. treden Crist Coppens, Fred van Gerven, Master Stu, Coverduo MixedMingle en Sylvia Smit voor u op. De presentatie is in handen van Willem de Bie.

De bedoeling van deze middag is dat het voor iedereen een ontspannen middag wordt waarin iedereen zich vrij voelt om te luisteren, te praten, mee te zingen of te dansen tijdens de live optredens van de artiesten.

Deze middag is van 14.00 uur tot 17.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Om de prijs hoeft u het niet te laten want de entreekaartjes zijn maar 5 euro p.p. Wees er op tijd bij met bestellen want vol = vol.

De entreekaartjes zijn te reserveren via info@muzikaalwelkom.nl maar ook zijn de kaartjes aan de zaal verkrijgbaar.

Dus heeft u nog geen plannen voor 17 september 2017 dan bent u van harte welkom bij show van “Muzikaal Welkom”  in Slot Purmersteijn Party & Dinner, Slotplein 3 te Purmerend.