Muzikaal welkom met veel live optredens


Na het succes van de eerste show van “Muzikaal Welkom” is de volgende show op zondagmiddag 18 juni 2017 in Party Centrum Concordia aan de Koemarkt 45 te Purmerend. Deze middagen zijn vooral heel geschikt voor de doelgroep 50/60+ maar ook alleenstaanden, mindervaliden en mensen met een licht verstandelijk beperking, of eenzame mensen kunnen hier een mooie en gezellige middag aan beleven. Maar natuurlijk is iedereen die dit ook leuk vindt welkom.

 

In deze show staan weer verschillende artiesten live op treden met uiteenlopende  gevarieerde muziek.  In de show van 18 juni a.s. treden Sandy Struijs, Fred van Gerven, Perry Zuidam, de 2W’s en Sylvia Smit voor u op. De presentatie is in handen van Willem de Bie. Het belooft weer een hele gezellige middag te worden.

De Stichting zet zich in voor mensen die houden van muziek en dans. De bedoeling is dat het voor iedereen een ontspannen middag wordt waarin iedereen zich vrij voelt om te luisteren, te praten, mee te zingen of te dansen.

Deze middag is op zondag 18 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur met uitloop naar 17.30 uur. De entreekaartjes zijn 5 euro p.p.  Wees er op tijd bij met bestellen want vol = vol. De entreekaartjes zijn te reserveren via info@muzikaalwelkom.nl  of te koop via www.muzikaalwelkom.nl, maar ook zijn de kaartjes aan de zaal verkrijgbaar mits er nog plaats is.