Muziekvereniging Kunst na Arbeid speelt ‘De wereld van Disney’.


Elk jaar geeft het orkest van de Muziekvereniging Kunst na Arbeid een concert met een speciaal thema. Zo gaf het orkest in het verleden de concerten In The Mood (met jazz en swing), At The Movies (met filmmuziek) en Planet Earth (klassieke muziek met natuurbeelden). Dit jaar heeft de muziekvereniging zich laten inspireren door muziek uit de wereld van Walt Disney.
Op zondag 12 maart om 14.00 uur geeft het orkest van de Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Purmerend in samenwerking met Zangstudio Lea van de Pol, de middagvoorstelling ‘De wereld van Disney’ in de Purmaryn.

Remco de Jager (dirigent Kunst na Arbeid), Lennart de Winter (dirigent Kleinkunst) en Lea van de Pol hebben voor deze unieke samenwerking een passend muzikaal programma samengesteld.

Samen met de zangers van zangstudio Lea van de Pol en Kleinkunst brengt Kunst na Arbeid liedjes uit Disney-klassiekers zoals Belle en het Beest en Mary Poppins ten gehore.

Op het programma staan liedjes die herkenbaar zijn voor de jeugd (bijvoorbeeld uit Frozen) , maar ook liedjes die herkenbaar zijn voor de volwassen luisteraar (bijvoorbeeld uit Mary Poppins).  Dit is een voorstelling voor de hele familie, want ook voor het publiek is ruimte om mee te doen.

Kaarten zijn te bestellen via de Purmaryn (www.depurmaryn.nl). Voor meer informatie over ons en onze concerten zie ook http://www.kna-purmerend.nl/ en https://www.facebook.com/KnAPurmerend