Muziektheater Oorkaan met Glimp (2+) in de Verbeelding


Glimp04_Oorkaan-_foto-Ronald-Knapp in theater de Verbeelding in PurmerendHoe klinkt kleur? Wie kan de maan verstaan? Wat zegt de zon? Wat klinkt lager, een bas of een trom? Hoe speel je een flits? Hoe zing je een boom? Hoeveel kleuren heeft een droom?Glimp neemt je mee naar een betoverende droomwereld, waarin klanken en beelden een spannend spel met elkaar en met jou spelen. (Foto: Ronald Knapp)

Oorkaan maakt muziekvoorstellingen voor kinderen tot 12 jaar. Topmusici spelen tijdens de voorstellingen allerlei soorten muziek, zoals klassieke muziek, nieuwe muziek, jazz, geïmproviseerde muziek en muziek uit alle delen van de wereld. Je kijkt je oren uit!

Glimp is een muziekvoorstelling voor peuters en hun (groot)ouders, waarin musici, muziek, beeld, techniek en publiek een bijzondere vriendschap aangaan. Oorkaan betrekt de kinderen in het spel van ontdekken. Ze beleven de voorstelling op de speelvloer, waar ze soms beginnen te dansen of te spelen.

De kinderen en hun ouders / opa’s / oma’s wordt gevraagd hun schoenen uit te trekken. Sokken zijn beschikbaar, er kunnen ook eigen sokken of pantoffels meegenomen worden.

Zondag 24 januari 16 uur in Theater de Verbeelding,  Purmersteenweg 17, 1441 DK Purmerend. Reserveren kan via de website van de Verbeelding.