Muziektheater met humoristische en vlijmscherpe tekst in Theater De Verbeelding


Zaterdag 15 september start Theater De Verbeelding het nieuwe seizoen met Stil de tijd van MATZER theaterproducties. Deze muziektheatervoorstelling is mede geïnspireerd op de succesvolle boeken Stil de tijd en Kairos van Joke J. Hermsen, waarin zij schrijft over onze tijdsbeleving. Onder de bezoekers wordt een exemplaar van het gelijknamige boek verloot.

Lummeltijd, sjoemeltijd, niksen en vervelen…en tegelijkertijd een meer geïnspireerde invulling van onze dagen; dat zou toch heerlijk zijn.

Kairos, god van het onbewaakte ogenblik, neemt ons hiervoor maar wat graag bij de hand. Om ons te laten genieten van momenten van bevlogenheid, aandacht, inzicht en schoonheid. Of van gewoon even niks.

Stil de tijd is een muzikale voorstelling waarin een overwerkte actrice besluit een voorstelling te maken over Kairos. Of is het toch Kairos die de actrice gebruikt om zijn verhaal te delen…?

Tekst van veelgeprezen auteur én Louis d’Or winnaar Peter De Graef en Jibbe Willems, gespeeld door Colombina-winnares Nanette Edens. Met live muziek van Helge Slikker.

Regie: Madeleine Matzer, Decor van designer Maarten Baas.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro). Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook, Instagram en Twitter!