Muziekschool Waterland organiseert “Muziek op Schoot”, voor peuters


Vanaf 16 januari organiseert Muziekschool Waterland weer een nieuw cursusblok Muziek op Schoot. Kom samen met je peuter muziek maken.

 

Muziek op Schoot
Vanaf 16 januari staat de woensdagochtend op Muziekschool Waterland in het teken van de Muziek op Schoot lessen. Kinderen houden van muziek. En juist samen met je peuter muziek maken is goed voor hun ontwikkeling. In een cursusblok van 10 lessen leren je allerlei bewegings- en muziekspelletjes, in combinatie met nieuwe of oude liedjes. De liedjes kunnen makkelijk thuis worden gezongen op vaste momenten zoals bij het tanden poetsen, lopen, fietsen of bij een boze bui. Plezier staat voorop tijdens deze lessen, ervaring is niet nodig.

Voor wie?
Voor alle peuters die het leuk vinden om met één van hun ouders of grootouders samen muziek te maken. Reken op gezellige en inspirerende lessen!

Praktische informatie
Het volgende cursusblok begint op 16 januari. De lessen duren 3 kwartier en vinden plaats op de woensdagochtend. Er zijn meerdere leeftijdsgroepen. Kijk op de website van Muziekschool Waterland (www.muziekschoolwaterland.nl, tabblad cursussen) voor meer informatie over tijdstippen en kosten. Of neem contact op via Facebook.

Over Muziekschool Waterland

Muziekschool Waterland is koploper op het gebied van muziekeducatie in regio Waterland. Zij maakt zich sterk voor muziekonderwijs op basisscholen en heeft een inspirerend lespakket ontwikkeld waarmee jaarlijks zo’n 5000 basisschoolkinderen in de regio kennis maken met muziekbeoefening. Muziekschool Waterland wil iedereen, van jong tot oud, inspireren om met plezier te musiceren. Zij heeft een breed pakket aan inspirerende lessen en workshops ontwikkeld, ook voor buitenschoolse lessen en activiteiten. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en speciale doelgroepen. Het beleid is erop gericht muziekonderwijs betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen.