Muziekcafé in Poppodium P3


Op donderdag 14 december 20.15 uur is het weer Muziekcafé in Poppodium P3. Het programma:

 

Uri Deeper Water en Wiebke Schardt

Een verrassende avond die start met Singer- Songwriter Uri Deeper Water en Wiebke Schardt, aangevuld met onze eigen Tom van Houten. Deze niet alledaagse combinatie staat op het podium en speelt een aantal eigen nummers met gitaar (accordeon) en zingende zaag.

Djembe uitvoering Victor Sams

Tevens een tweetal korte optredens van de Djembe groep onder leiding van  Victor Sams. Hij zorgt voor een plek waar men zich vrij, vrolijk en veilig voelt. Victor Sams is een meester met 25 jaar ervaring op het gebied van Afrikaans-Caraïbische percussieworkshops! Victor weet in deze tijd de juiste sfeer te creëren om mensen te vermaken en blij te maken.

Huisband Muziekcafé

De Huisband gaat naast een aantal traditionals ook weer mensen begeleiden die mee willen spelen en zingen. Laat je verrassen. Merel zingt de sterren van de hemel en verbaasd iedereen met Up Town Funk

Band: Bluesville

Na een korte succesvolle kennismaking bij het eerste muziekcafé waarin ze een tweetal nummers speelden en meezongen met de Huisband krijgen ze nu alle tijd en ruimte om te laten zien waar ze voor staan : “It ‘ain’t nothin’ but the Blues”. Een afsluiter met traditionele, stampende en melancholieke blues!