Muziekcafé in Poppodium P3


Gevel Poppodium P3 in PurmerendOp vrijdag 23 februari 20.15 uur is er weer Muziekcafé in Poppodium P3 met als thema W(h)at(‘s)ch the next Cover (Pop-Rock).

 

Het podium staat vol op 23 februari met als voorprogramma: BeTween, heerlijke origineel gecoverde songs van o.a.:
Cat Stevens, Simon and Garfunkel

Daarna de huisband zes verschillende muzikanten! En tot slot een heerlijke jonge en enthousiaste band: No Offense. Dit  is een 4-koppige rockband bestaande uit Stef Scheffer (Gitaar), Diederik Schouten (Bas), Frank Ridder (Drums) en Daan Appelman (Zang en gitaar). Het originele drietal (Stef, Diederik en Daan) is al zo’n zes jaar actief met het spelen van covers, en speelde af en aan met veel verschillende drummers, maar met de toevoeging van Frank Ridder lijkt de bezetting compleet te zijn. Naast covers van onder andere Royal Blood en de Foo Fighters heeft de band ook veel eigen werk, geïnspireerd door oa. Billy Talent en Weezer. De jongens zijn erg enthousiast en klaar om met opzwepende beats en scheurende solo’s het publiek te vermaken

Meespelen of zingen met de Huisband van het Muziekcafé? Aanmelden voor de volgende Muziekcafé avond (22 maart) kan  via Facebook of op de avond zelf mogelijk ( uiterlijk 1 maart)!