Muziekcafé P3 – Swinging Through the Countries: From West to East


Het Muziekcafé P3 is weer een avond vol verrassingen!, met singer-songwriters, de Huisband en ŠvercKomercThe Balkanboys.

 

Singer – Songwriters:  SO

We beginnen met semi-akoestisch Folk en Country Muziek uit het uiterste westen van Europa: Ierland en Schotland. André speelt op gitaar en Hans op de theekistbas en mondharmonica. Ze noemen zich (SO)Spontaan Ontstaan. Ze brengen een programma met  eigen interpretaties van traditionals waarbij je natuurlijk kan meezingen

Huisband Muziekcafé

De huisband is bezig om zich voor deze avond voor te bereiden met een ander repertoire. Remko Drubbel heeft helaas afscheid genomen en Dick Bakker is even afwezig. Er is gelukkig een nieuwe bassist Ronald Nijenhuis. De Huisband gaat naast een aantal traditionals ook weer mensen begeleiden die mee willen spelen en zingen. (Aanmelden voor de volgende ronde (22 februari) is natuurlijk weer via Facebook of op de avond zelf mogelijk ! )

Band : ŠvercKomercThe Balkanboys

We reizen via de huisband dwars door Europa naar het oosten en belanden dan bij ŠvercKomercThe Balkanboys.  Woonachtig en geboren in Purmerend. Zij zijn de band van deze avond en spelen de muziek uit hun jeugd (voormalige Joegoslavië). Een afwisselend programma met swingende /moderne Oost Europese muziek met verstilde ballades, country en herkenbare  traditionele muzieklijnen. Natuurlijk met een opbouw naar een spetterende afsluiting.

Donderdag 25 januari vanaf 20.15 uur im Ppoppodium P3 in Purmerend