Muziekcafé P3 : “SING AND SWING”


Het volgende Muziekcafé in P3 is op vrijdag 22 februari, editie “SING AND SWING”. Met Singer songwriter : Kees Franse, Nada Colada  en de Huisband. 

 

Kees Franse is huisarts in Purmerend en zingt en speelt gitaar. Deze keer speelt hij enkele nummers samen met Duncan.Zijn repertoire bestaat uit zelf geschreven nummers. De teksten zijn in het Nederlands.  De liedjes gaan over basisbehoeften in het leven; gevoelens en emoties worden in mooie teksten uitgewerkt.  Het zijn luisterliedjes dus kom luisteren en genieten in ons mooie Muziekcafé P3.

Huisband: deze keer met Marjan, Dick en Maaike.

Daarna de band van deze avond : NADA COLADA. Nada-Colada is een Band met zijn en haar Roots in Waterland. Deze 9 koppige enthousiaste coverband speelt een verrassend repertoire. Van de meest populaire hits van toen tot aanstekelijke nummers van nu.


Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.

Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal!
De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is ! Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend. Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op
We sturen de setlijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!

Volgende Muziekcafé avonden: Vrijdag 29 Maart – Vrijdag 19 April – Vrijdag 24 Mei