Muziekcafé “MISTY FALL” in P3


Op donderdag 22 november is er weer Muziekcafé in P3 met singer songwriter B3 HENK, SeriousFun en de Huisband.

 

B3 HENK is bekend van de Halve Liters, nu als Singer- songwriter brengt hij een mix van nummers en stijlen. Zowel op de Ukelele of op de gitaar met Nederlandstalige teksten, doorspekt met humor en maatschappij kritische onderwerpen.

SeriousFun is een 6 koppige pop-rock cover band. Nu met een perfecte samenstelling: Toetsen, sax, gitaar, drum, bas, zang. De backing vocals worden waargenomen door de muzikanten zelf. Het motto van de band is, dat het belangrijkste in de muziek is dat je er lol in hebt en om je publiek serieus te nemen. SeriousFun is dan ook een serieus leuke band voor een gezellig avondje dansen en vooral lekker meezingen!

Het Muziekcafé is op donderdag 22 november 20.15 uur in P3 Purmerend.

 


Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.

Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal!
De huisband heeft een lijst met vijftig nummers (50) waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !
Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen Tom@p3purmerend.nl of neem cotact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend . Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op
We sturen de setlijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!