Muziekcafé in Poppodium P3


Op vrijdag 25 januari is er weer Muziekcafé in P3, met thema “IT’S WINTERTIME””, met singer-songwriters, de Huisband en Zack Duke.

PROGRAMMA Muiekcafé

Singer songwriters :

Femke Groen (Gitaar)en Laniek Reedijk (Piano). Beiden zijn afkomstig uit de Zangstudio van Debby Langereis en brengen een spannend eigen en afwisselend pop programma!

Huisband met verschillende muzikanten

Daarna Zack Duke  

Een vier mans formatie die zichzelf omschrijven als : stevig en wavig, melodieus en gedreven!  Er wordt gespeeld met passie. De songs zijn geschreven door de band zelf. De lekker uiteenlopende leeftijden (28 tot 60) leveren een keur aan invloeden op. Zij nemen je mee op avontuur ! Zanger en gitaar: Stephan Klok. Gitaar, zang & toetsen: Benno Lagerweij. Bas en Backing vocals: Gerard Winkel. Drums:  Sander Karten


Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband

Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal. De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !

Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend  Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en ze nemen contact op.  Ze sturen de setlijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt.