Muziekcafé in P3: Stormy autumn


Op vrijdag 19 oktober is er Muziekcafé in P3: “STORMY AUTUMN”. Een avond met aanstormend talent: singer songwriter : HICKVEANZ, TEA REX en de Huisband.

Singer songwriter : HICK VEANZ:  Nick heeft met zijn band in P3 gestaan en al op Reuring gezongen.
Nu als Singer- songwriter brengt hij een mix van nummers en stijlen. We zijn benieuwd naar wat hij nu weer onder zijn hoed heeft!
In ieder geval is het :Verrassend, mooi en origineel. Facebook Nickveanz

De Huisband treedt op met verschillende muzikanten.

Daarna los op Herfstige klanken van TEA REX

Sinds 2017 heeft Tea Rex de perfecte line-up en wordt er gewerkt aan een eigen sound. Die sound is behoorlijk divers. Het kan het best omschreven worden als 70’s rock, maar met een funky slag en een eigenzinnige manier van schrijven. Denk aan puntige songs maar ook aan sarcastische en maatschappijkritische teksten.
Een ander belangrijk element is de sfeervolle tweestemmige zang, waardoor het geheel net dat beetje extra diepte meekrijgt. Hierdoor heeft Tea Rex een sound die zowel origineel als toegankelijk is. Info via facebook Tea Rex

Vrijdag 19 oktober 20.15 uur Muziekcafé thema Stormy Autumn  met Nick Veanz en Tearex in Poppodium P3 Purmerend

 


Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.

Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal!
De huisband heeft een lijst met veertig nummers (40) waaruit je kan kiezen maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !
Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen Tom@p3purmerend.nl of neem cotact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend
Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op
We sturen de setlijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt !!