Klassieke muziek in de Purmerkerk met Duo Zeffiroso


Zondag 24  januari a.s. om 12.30 uur is er weer ‘Muziek in de Purmerkerk’  aan de Westerweg 50  1445 AD Purmerend verzorgd door Concert in de Purmerkerk - Duo ZeffirosoDuo Zeffiroso. Het duo heeft een romantisch klassiek repertoire en bestaat uit Hetty Mertz op dwarsfluit en Saskia van der Struik op piano.

Hetty Mertz studeerde dwarsfluit aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Pieter Odé. Bij Fluxus Centrum voor de Kunsten te Zaandam is zij netwerkdocente fluit en leidt daar ook diverse ensembles. Hetty speelt in verschillende bezettingen.

Saskia van der Struik studeerde piano, ook aan het Sweelinck Conservatorium bij o.a. Willem Brons en Jan Wijn. Zij heeft een jarenlange lespraktijk gehad en heeft zich toegelegd op het begeleiden van zangers en instrumentalisten.

Concerten in de Purmerkerk aan de Westerweg in PurmerendVoorafgaand is er om 10.00 uur een kerkdienst waarin mw.ds. Liesbeth Baars voorgaat. Daarna is er koffiedrinken en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Omstreeks 11.30 uur is er een eenvoudige lunch met soep en broodjes. Om 12.30 uur begint het concert. U bent hartelijk welkom.

Toegang is vrij. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.