Mr.Drubbel’s Music Store bestaat 3 jaar (en geeft een gitaar weg)!


mr drubbel in purmerend geeft een gitaar wegOp zaterdag 25 april bestaat de gitaarwinkel van Purmerend; Mr.Drubbel’s Music store al weer 3 jaar en geeft daarom een door Mr.Drubbel zelf gebouwde Tele Deluxe weg t.w.v 850,- euro!

Drie jaar geleden, midden in de crisis, begon Remko Drubbel een kleine muziekwinkel en webshop in Purmerend. In de laatste drie jaar is deze uitgegroeid naar een gespecialiseerde gitaarwinkel met steeds meer gitaren en daarom was het tijd voor een grotere en betere locatie.

Na lang zoeken werd deze locatie gevonden op de Flevostraat 62 in Purmerend. Meer ruimte voor nog meer gitaren en alles wat met gitaren te maken heeft, maar ook ruimte voor de eerste echte gitaarschool van Purmerend met de pakkende naam: Gitaarschool Purmerend!
Opening nieuwe winkel
Zaterdag 25 april wordt de nieuwe winkel feestelijk geopend. Om dit te vieren geeft Mr.Drubbel een door hem gebouwde elektrische gitaar weg. Het is een Tele Deluxe model met een waarde van 850,-. Een gitaar die elke gitarist wel in zijn collectie zou willen hebben!
Meedoen
Hoe doe je mee? Kom langs in de winkel en vul een kaartje in, met daarop je naam en email adres. Zaterdag 25 april om 15.00 wordt uit een pot met alle deelnemers een winnaar getrokken en deze gaat naar huis met een splinternieuwe gitaar.
Mr.Drubbel’s showroom vind je op de:
Flevostraat 62
1442 PZ Purmerend