Minicursus Linkedin in Bibliotheek Purmerend


linkedin-150Een goed ingevuld Linkedin profiel zorgt voor betere vindbaarheid en zichtbaarheid. Belangrijk voor de werkzoekende, maar ook als je een baan hebt is het handig om je LinkedIn profiel bij te houden. Bij de Bibliotheek in Purmerend is er een minicursus.

Steeds meer mensen hebben tegenwoordig tijdelijk werk en kunnen via LinkedIn hun netwerk vergroten en daarmee de kans op toekomstig ander werk ook. Hoe vind ik via Linkedin sneller een nieuwe baan? Hoe kan ik strategisch zoeken in Linkedin? Al deze vragen komen aan bod tijdens de minicursus Linkedin op 27 oktober in de Bibliotheek Purmerend.

De training wordt gegeven in het kader van de maandelijkse Walk & Talk in de Bibliotheek Purmerend. Walk & Talk zijn netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden die iedere eerste donderdag van de maand worden gehouden in de Bibliotheek Purmerend.

Minicursus Linkedin; Donderdag 27 oktober van 19.30 – 21.30 uur in de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40). Eerstvolgende Walk & Talk is op donderdag 3 november van 10.00 – 12.00 uur ook in deze Bibliotheek.

Kosten minicursus: €5,00 voor leden en €7,50 voor niet leden Bibliotheek Waterland. Aanmelden kan via www.bibliotheekwaterland/activititeiten/kaartverkoop en in één van de vijf bibliotheekvestigingen. Walk & Talk is vrij toegankelijk.