Metal-Gruntworkshop voor jongeren


Grunt is een veelvoorkomend zangtechniek in het stevige genre van de metal muziek. Lokaal talent Morrison de Boer geeft een exclusieve training aan jongeren vanaf 14 jaar die zich hierin willen ontwikkelen. Op vrijdag 1 februari organiseert Muziekschool Waterland in samenwerking met poppodium P3 deze eenmalige workshop voor beginnende en gevorderde zangers uit Purmerend en omgeving.

 

Afgestudeerd bij de Metal Factory, als zanger weet Morrison waar hij het over heeft. ‘Juist in het grunten is het gebruik van de aanbevolen technieken essentieel voor de gezondheid en ontwikkeling van de stem’.

Alle niveaus zijn welkom bij deze workshop en ook nodig volgens de 19 jarige zanger. ‘Jongeren die net zijn begonnen of jongeren met een mooie cleane stem die willen leren grunten zingen snel verkeerd’.

Verder is het belangrijk om de ademsteun en het gebruik van de stembanden goed te beheersen. Grunten kan ook in verschillende toonhoogtes. Morrison neemt de deelnemers mee in deze wereld en daagt de ze uit om alles uit zich zelf te halen.

De workshop wordt afgesloten met een gezamenlijke jam op een backing track.

Praktische informatie:

Niveau: voor zowel beginners als gevorderden

Datum: 1 februari 19:30 – 20:30 uur

Kosten: € 5,- per persoon

Locatie: Studio’s Pop- en Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19  Purmerend

Opgave kan via www.muziekschoolwaterland.nl onder het kopje ‘cursussen/workshops’