Nieuw Repaircafé Weidevenne (medewerkers gezocht)


In het Rapir cafe kun je van alles repareren samen met een deskundigeWat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een wollen trui met mottengaatjes? Repareer ze samen met deskundigen in het Repair Café. Binnenkort gaat in de Weidevenne het Repaircafé Columbuzz van start op dinsdagmiddag. Er worden nog mensen gezocht die kunnen helpen met het repareren, dus geef je op als je twee rechterhanden hebt!

Hoe werkt het?

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciëns, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.

Waar/wanneer?

Binnenkort gaat in de Weidevenne het Repaircafé Columbuzz van start op dinsdagmiddag in het Jongerencentrum Clumbuzz aan de Australiëlaan 2.

Aanmelden en informatie

Als u belangstelling heeft of eerst informatie wil kan contact opnemen met Erik Treffers via repaircafepurmerend@gmail.com of telefoonnummer 430738 / 06-36463618