Mannen met Panne(n)… een kookworkshop voor senioren (65+)


Donderdag 18 mei organiseert KUNSTGENOTEN in beweging de kookworkshop ‘Mannen met Panne(n)’ voor senioren. Onder leiding van de chef-kok van restaurant KRITI uit Purmerend maken de deelnemers met elkaar een complete lunch met warme en koude gerechten. Mannen in de leeftijd van 65+ die zin hebben om eens een ochtend gezellig samen te koken en daarna met elkaar te tafelen zijn van harte welkom!

           

Samen koken en eten
Mannen die niet gewend zijn om te koken, leren handige basisvaardigheden. Heeft u al meer ervaring ook dan valt er nog genoeg te leren! Er staat een heerlijk recept op het menu dat u met elkaar gaat maken om dit vervolgens met elkaar te nuttigen onder het genot van een drankje. De workshop vindt plaats bij Cultuurhuis Wherelant, van IJsendijkstraat 403 in Purmerend van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn € 5,-, contant te betalen voor aanvang.

 Aanmelden en meer informatie
De workshop ‘Mannen met Pannen’ vindt plaats op donderdag 18 mei van 10 tot 12 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen € 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de workshop. U dient zich van tevoren aan te melden via mailcursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397