MaatjesClup Voor tieners en jongeren


Maatjesclup in Purmerend  voor jongeren en tieners

Ben jij tussen 9 en 18 jaar, en zit jij in een situatie waarin je wel wat hulp kan gebruiken? Op school, met vrienden of thuis? Dan is een Maatje van de MaatjesClup misschien iets voor jou. Samen ga je leuke dingen doen en het Maatje kan je helpen om dingen te doen die je nog niet zo goed kunt.  

Milan* van 13 jaar  zit graag achter de computer, eigenlijk iets te graag. Hij komt weinig buiten en heeft weinigi vriendjes. Hij wil wel vriendjes maken, maar vind het ook erg moeilijk. Gelukkig heeft hij Nico (21 jaar)*, zijn Maatje. Samen met Nico  gaat Milan op pad. Nico laat Milan kennismaken met verschillende activiteiten en stimuleert het zelfvertrouwen van Milan. Zo zijn ze samen een aantal keren naar de inloop in het tienercentrum gegaan en hebben ze gevoetbald met andere jongens uit de buurt op het voetbalveldje vlakbij Milan zijn huis. En zo is Milan zich langzamerhand weer beter gaan voelen. Natuurlijk zit hij nog wel eens achter de computer, maar nu omdat het leuk is,  en niet meer als vlucht.

MaatjesClup in het kort

De MaatjesClup bespreekt eerst samen met jou en je ouders wat je wilt bereiken en wat je belangrijk vindt aan een Maatje. Het hangt van je vraag af, hoe lang je vervolgens met je Maatje optrekt. MaatjesClup is een onderdeel van de Startkabelmethode.

ClupMaatje worden?

Misschien heb je zelf geen Maatje nodig, maar zou je er wel één willen zijn. Kijk dan op www.clup.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Wil je meedoen aan de MaatjesClup? Of wil je meer informatie?  Neem contact op  met Judith Coleman, teamleider Startkabel, Clup Welzijn.  E-mail startkabel@clup.nl , telefoon 0299- 480 630.

 

*Namen en leeftijden zijn gefingeerd wegens privacy redenen.