Maak kennis met lokaal geld: goed voor portemonnee én milieu!


ruilen met de watermunt in purmerend LETSRuilen? De Watermunt maakt het veel makkelijker! Deze slimme uitvinding is een z.g. LETS  (Local Exchange Trading System), waarmee je veel geld en het milieu kunt besparen.  Interesse? Kom dan naar zaterdag 28 mei van 14:30u – 16:30u naar het kLETScafé en maak persoonlijk kennis met LETSP’end.

Bijvoorbeeld: als Nick zijn kruiwagen een paar keer uitleent in ruil voor Watermunten, kan hij met die Watermunten de auto van Zoë ’n dagje lenen. Zoë heeft dan genoeg Watermunten om haar haar te laten knippen bij Esra, maar ze spaart liever door voor een weekendje in het vakantieverblijf van Bert … of dat van jou misschien?

Nieuwsgierig hoe jij hiermee vele Euro’s kunt besparen, je talenten kunt benutten, meer zelfredzaam kunt worden en interessante contacten kunt opdoen?  Deelnemers bieden daar hun diensten en zelf gemaakte producten aan, ontdekken wat andere deelnemers te bieden hebben en vertellen elkaar aan welk aanbod ze behoefte hebben.

De beheerders zijn aanwezig voor informatie, uitleg en antwoord op je vragen. Bij hen kun je je ook meteen inschrijven als je enthousiast bent geworden.

Zaterdag 28 mei van 14:30u – 16:30u, Karekietpark 24 (achter De Inval). Oppas is niet nodig: kinderen zijn ook welkom!

Meer info: