Maak je eigen kunst bij Atelier voor Iedereen bij Cultuurhuis Wherelant


Vanaf 29 oktober biedt Cultuurhuis Wherelant op de dinsdagmiddag een inloopatelier. Daarin kan iedereen wekelijks zelfstandig werken als beginnend of gevorderd beeldend kunstenaar. In een omgeving die daarvoor geschikt is en samen met gelijkgestemden. Want met een beetje hulp van een ander kun je jezelf ook weer ontwikkelen.

Voor wie?
Atelier voor Iedereen is voor mensen die zichzelf uitdagen. Voor mensen die graag kunstzinnig bezig zijn. Voor mensen die graag zelfstandig willen werken, maar daar thuis de ruimte niet voor hebben. Voor mensen die af en toe een stok achter de deur nodig hebben. En voor mensen die het leuk vinden om te leren van andere mensen.

Samenwerking
Bij Atelier voor Iedereen is elke deelnemer mede verantwoordelijk. Zo vinden er regelmatig werkbesprekingen plaats en zullen we met elkaar afspraken maken over de aanmelding, het opbergen van werkstukken en ieders aanwezigheid. Stuk voor stuk belangrijke voorwaarden om dit mooie initiatief tot een blijvend succes te maken. Materialen dien je zelf mee te nemen en de deelname bedraagt €6,50 per keer. Je kunt ook meedoen met een WMO-indicatie.

Kom je ook?
Begint het al een beetje te kriebelen? We nodigen iedereen van harte uit om langs te komen op dinsdag 29 oktober van 14.00 tot 16.30 uur. Om kennis te maken en vooral samen een creatieve middag te beleven. Zodat je daarna beseft: dit zou ik vaker moeten doen!

Aanmelden
Stuur een mail naar info@wherelant.nl om je aan te melden voor 29 oktober. Op die dag vindt ook met iedere aanwezige een korte intake plaats, waarin we samen kijken of de verwachtingen overeenkomen. Als dat zo is, dan kun je starten. Atelier voor Iedereen vindt wekelijks op dinsdagmiddag plaats, met uitzondering van de schoolvakanties.